Såld

Luthagen, Uppsala

Viktoriagatan 11

Slutpris: 2 025 000 kr

Viktoriagatan 11

Fint renoverad 2:a där inget rum känns för litet med balkong i västerläge mot lugn gård.

Välplanerad 2:a med påkostade materialval, inbäddad bland grönskande gårdar där inget rum känns för litet. Belägen en trappa upp mitt i lummiga Luthagen med balkong som vetter i fördelaktigt, västerläge.

Hall med god avhängningsyta och välkomnande vy över stora delar av bostaden. Vardagsrum med dekorativt burspråk som rymmer stor soffgrupp samt matsalsmöbel om så önskas. Stilrent inrett kök med den äldre skåpinredningen bevarad, inredningen har fått ett lyft då man valt att måla om luckorna i grön/blå nyans och tagit fram träramarna. Sovdel med plats för bred säng och förvaring i platsbyggda skåp. Kaklat våtutrymme i ljusa kulörer från stamrenoveringen med bred duschhörna. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare med väggfast inredning samt i två externa förråd. Det bästa av allt är balkongen i västerläge som fångar upp eftermiddagens soltimmar; här kan man sitta i lugn och ro i skönt möblemang och blicka ut över den grönskande, intilliggande gården.

Välmående bostadsrättsförening med alla stora renoveringar gjorda och låg belåning per kvadratmeter. Många gemensamma utrymmen att nyttja såsom tre tvättstugor, torkrum, cykel/barnvagnsförråd, hobbyrum och samlingslokal som även kan användas som övernattningsrum. Lummig gård att nyttja med gemensamma möbelgrupper, garage- och parkeringsplatser som hör till föreningen.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Viktoriagatan 11, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad