Såld

Nyby, Uppsala

Viktor Rydbergsgatan 38

Slutpris: 1 370 000 kr

Viktor Rydbergsgatan 38

Stor och fin etta i Nyby med sovalkov och balkong!

//Renoverat kök//Högt läge//Hiss//Var med och välj ditt badrum till stamrenoveringen//
Välkommen till en rymlig och välplanerad 1,5:a i trevliga Nyby. Lägenheten är högt belägen i fastighet med hiss från markplan.

Planlösningen erbjuder en hall med mycket gott om förvaring i form av djupa garderober, nyrenoverat kök med matplats och diskmaskin, stort vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge. Avskild rymlig sovalkov samt badrum där föreningen planerar en stamrenovering, vilket gör att du kan bestämma hur ditt framtida badrum kommer att se ut.

Här bor du bekvämt med närhet till service, Gränbystaden, Willys, E:4ans påfart samt fina kommunikationer in till Centrum. Lägenheten är belägen med närhet till två busshållsplatser. Nyby ligger i ett naturnära området med goda kommunikationer. Tillträde enligt överenskommelse! Till lägenheten hör ett förråd på markplan.

Läs mer om stamrenoveringen här:
https://www.vivallastambyte.se/

Varmt välkomna på visning!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Viktor Rydbergsgatan 38, Såld i Nyby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad