Såld

Vikingshill, Nacka

Vikingshillsvägen 29

Slutpris: 3 700 000 kr

Vikingshillsvägen 29

Radhuskänsla med stor uteplats om 30 kvm och grönyta med möjlighet för odling och gräs under fötterna. Sol på Uteplatsen och i trädgården på förmiddag och kvällen. Föreningens bästa 3a.
- Plats för två bilar. El-platser under framtagande kan finns på plats redan under året 2023.
- SL båt mot Nybrokajen, Risetsbrygga, 10 min gång från bostaden.

Välkommen till detta moderna och unika drömboende mellan stad och skärgård. Här har du direkt anslutning till Velamsunds naturreservat, närhet till skolor, förskolor och kommunikationer till city. Detta är en bostad som ska upplevas på plats!

Här njuter du av den rogivande naturen genom bostadens stora fönsterpartier eller från den fantastiska terrassen som ligger i med härlig förmiddagssol. Stilrena och moderna inslag som blandas med lyxiga materialval ger bostaden det lilla extra.

Bostaden är perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man uteplatsen som har gott om plats för loungegrupp, matplats, grill och växter. Här kan ni njuta av solen och naturens lugn. Köket är utrustad med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, kyl/frys och inbyggd mikro. Ljusa stilrena luckor och lyxig bänkskiva i sten. Bostaden har två rymliga sovrum med bra förvaring i garderober. Helkaklat badrum med golvvärme, vägghängd wc, kommod, dusch, torktumlare och tvättmaskin med praktisk bänkskiva över och och skåp med förvaring.

Till lägenheten hör ett externt förråd samt två parkeringsplatser utanför huset.

Kontakta mäklaren för mer information och privatvisningar.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vikingshillsvägen 29, Såld i Vikingshill, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad