Kommande bostad

Vikingshill, Nacka

Vikingshillsvägen 29, 3 tr

  • price tag icon 4 879 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 54 m2 boarea
  • 10 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 879 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Vikingshillsvägen 29, 3 tr

Ljus och välplanerad pärla med stora fönsterpartier! Juridisk person accepteras!

***Kommande försäljning, kontakta mäklare för mer information***

Gigantiska fönsterpartier möts av 64 välplanerade kvadratmeter i golvyta. Juridisk person accepteras som köpare. Lägenheten karaktäriseras av den läckra panoramavyn som erbjuder sol mestadels av dagen. Balkongen är insynsskyddad och vätter mot skog och grönska. Här bor du med stora öppna ytor där kök och vardagsrum bjuder in till sociala tillställningar.

Vikingshill består av den perfekta blandningen av stadspuls och skärgård. Här bor du med närhet till naturreservat, SL-båt mot city, buss och elljusspår. Men likväl nära skola, förskola och Orminge Centrum.

Hela fastigheten är nyproduktion från 2020. Du flyttar således in till en sprillans ny bostad, med fräscha ytskikt och smarta tekniska lösningar. Exempelvis styr du värmen genom din egna värmepump. Dessutom är det genomgående vattenburen golvvärme i lägenheten. Brf Vikingshillshöjden är en äkta förening som äger marken. Mycket god ekonomi.

Intresseanmälan
Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Vikingshillsvägen 29, 3 tr, Kommande i Vikingshill, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad