Såld

Harbo, Heby

Vibyvägen 18

Slutpris: 1 690 000 kr

Vibyvägen 18

Unikt renoveringsprojekt i idyllisk miljö i Harbo!

Välkommen till denna charmiga pärla i hjärtat av Harbo, i lugnt villaområde med närhet till mataffär och bra busskommunikationer. Detta 1-planshus med källare och garage utgör den perfekta möjligheten för den som drömmer om att skapa sitt eget personliga paradis. Beläget i en idyllisk och lugn miljö erbjuder denna fastighet en oändlig potential för den visionäre köparen, visst moderniserings- och renoveringsbehov föreligger. Kommunalt VA och indraget fiber.

Huset på 94 kvm + 90 kvm har väldisponerade rum fördelat över entréplan och källare. Byggt 1963 och garaget är tillbyggt 1977. På baksidan av huset finner du en stor altan i västerläge under tak där en stor del är inglasad. På framsidan har du en altan i samband med entrén i österläge, perfekt för t.ex. frukostkaffet. Fin tomt om ca 968 kvm med äldre fruktträd och bra odlingsmöjligheter, i bl.a. växthus, för den intresserade.

Harbo ligger ca. 30 minuter från Uppsala. Bra busskommunikationer till Uppsala/Östervåla och busshållplatsen ligger endast ett stenkast bort. Promenadavstånd till förskola, skola F-6 och matbutik.

Missa inte chansen att omvandla detta hus till ditt drömhem och upplev det bästa av lantlivet i Harbo. Kontakta ansvarig mäklare, Sofia Wictorsson, idag för att boka en visning och låt fantasin flöda när du ser möjligheterna som väntar!

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vibyvägen 18, Såld i Harbo, Heby Planlösning från Vibyvägen 18, Såld i Harbo, Heby
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad