Såld

Vetterstorp, Västerås

Vetterstorpsgatan 36

Slutpris: 1 290 000 kr

Vetterstorpsgatan 36

Mycket fräsch 3 rok på Vetterstorpsgatan med magisk inglasad balkong!

- Trivsam inglasad balkong
- Fräscht kök i modern stil
- Två toaletter
- Generösa ytor

På andra våningen välkomnas ni till denna trevliga 3 rok i mycket fint skick. Boendet karaktäriseras av rymliga sociala ytor i kök och vardagsrum, fantastisk inglasad balkong, två trevliga sovrum, badrum och gäst-WC.

Föreningen är stabil med många stora renoveringar bakom sig såsom bland annat stambyte, fönsterbyte och takbyte. Till lägenheten hör två förråd i källaren. Tvättstuga och bastu finns till medlemmarna och det finns gratis parkeringsplatser att tillgå.

Trivsamt område med mycket grönska samt närhet till förskola, matbutik och busshållplats. Västerås city ligger inom promenadavstånd och Erikslunds shoppingcenter ligger en kort bilfärd från bostaden. Nära till Oxbacken centrum med matbutik, apotek, vårdcentral samt närhet till härliga motionsspår.

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vetterstorpsgatan 36, Såld i Vetterstorp, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad