Såld

Vetterslund, Västerås

Vetterslundsgatan 68

Slutpris: 1 310 000 kr

Vetterslundsgatan 68

Populära Vetterslund

Välkomna till denna gavellägenhet om 4 rok på populära Vetterslund! Här bor ni rymligt med ytan om 97,5 kvm på våning 1/3 med hörnläge. Stora fönsterpartier i tre väderstreck bidrar med ett generöst ljusinsläpp. Charmigt kök i original, här finns även en härlig fransk balkong. Stort och lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Bekvämt med gäst-WC och ett större badrum med dusch och tvättmaskin. Tre rejäla sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Från ett av sovrummen (som idag används som matsal) finns utgång till stor balkong.

I månadsavgiften ingår bland annat bredband om 250/100 Mbit/s och ett parkeringskort.

I förening finns tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu, övernattningsrum, gym/motionsrum och barnvagnsförråd till medlemmarnas förfogande.

Välkommen på visning! - anmäl er, titta förbi och upplev på plats!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vetterslundsgatan 68, Såld i Vetterslund, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad