Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Vesslevägen 22

Slutpris: 18 560 000 kr

Vesslevägen 22

Stilfullt och barnvänligt i Ålsten

Med ett suveränt läge mitt i Ålstens synnerligen eftersökta, barnrika villakvarter finner ni denna inbjudande villa som genomgripande renoverats genom åren såväl in- som utvändigt. Omedelbart blir man varse husets själ, den varma atmosfären och harmonin som går som en röd tråd genom hemmet.
Här ryms på entréplanet möblerbar hall med wc, generösa sällskapsytor, trivsamt kök i öppen planlösning med matplats och utgång till altan i väster. Här finns öppna spisar i såväl kök som umgängesytor, fina oljade parkettgolv och rikliga ljusflöden genom stora fönsterpartier. På övre plan möblerbar TV-hall, tre rymliga sovrum, badrum. I källarplan, stort allrum/sovrum med egen entré, duschrum med bastu och tvättstuga, gästwc och förrådsutrymmen.
Den insynskyddade välskötta trädgårdstomten lämpar sig väl för barnens lek på de plana gräsytorna. Här finner ni på alla sätt ett fantastiskt kvalitetsboende med bekvämt avstånd till områdets gemytliga små torg med närservice, eftersökta förskolor och skolor, 12:ans hållplats. Närhet även till grönområden, bad- och båtliv i Mälaren och motionsanläggningar.
Välkomna till Vesslevägen 22 - Ett hem att trivas i

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad