Andreas Ouchterlony

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare

Registrerad fastighetsmäklare sedan början av 2006. Mitt motto är att visa respekt för varje kunds integritet och önskan om diskretion. Att se till att alla parter känner sig som ”vinnare” är en viktig drivkraft vid varje försäljning för mig och jag uppskattas för mitt personliga engagemang, min professionalitet och genuina kvalitetskänsla. Jag är välkänd i området och för många går jag under namnet ”Ludde”.

Kunskap inom byggnadskonstruktion och erfarenheter kring vad man kan förvänta sig av gamla hus ingår när man anlitar mig. Oavsett om du är köpare eller säljare är mitt fokus trygghet och lojalitet. Alla försäljningsuppdrag genomsyras av stor omtanke och affärsmässighet.

Jag är en genuin Brommabo, både bor och är uppvuxen i området sedan 70-talet.

Jag är även tidigare ägare av Ålstens Fastighetsbyrå, vilka förmedlat hem i Bromma sedan 1981, som i år gick ihop med Fjelkners by Widerlöv.

Kontakta mig
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.