Såld

Saltsjö-Duvnäs, Nacka

Vesslevägen 10

Slutpris: 8 500 000 kr

Vesslevägen 10

Unikt tillfälle att förvärva ett totalrenoverat enplansradhus i Saltsjö-Duvnäs

Unikt tillfälle att förvärva ett totalrenoverat enplansradhus i Saltsjö-Duvnäs. Här njuter man av stora fönster mot den privata innergården, högt i tak och vackert ljus. Hemmet är omsorgsfullt renoverat under våren 2022. Omsorg har lagts vid att använda kvalitativa och tidlösa material vilket resulterar i en smakfull helhet.

Detta är ett hem med kök och vardagsrum i öppen planlösning, och 2-3 möjliga sovrum. På både fram- och baksida finns en skyddad altan. Hemmet har även en mindre gräsmatta samt en carport i anslutning till entrén. Ett smidigt boende mitt i Duvnäs villaidyll, men samtidigt väl avskilt och privat och utan förbipasserande trafik. En liten oas.

Köket är underbart öppet och rymligt och helt nytt med nya vitvaror. Här går snickerierna i grått med bänkskivor i ljus stenkomposit. Beslag i mässig och integrerade vitvaror. En halvö skiljer av mot matplatsen och erbjuder ett trevligt ställe att samlas runt och duka upp på. Matplatsen rymmer många och är belägen framför stora fönster mot altanen. Då taket sluttar har hemmet en väl tilltagen takhöjd vilket bidrar till ataljékänslan. I vinkel ligger vardagsrummet som är stort nog att dela av till ett tredje sovrum om behovet finns. De två sovrummen som finns idag är av god storlek. Det större erbjuder fönster i vinkel och en vägg av måttanpassade garderober. Det finns även en rymlig klädkammare i hallen.

En mindre wc är totalrenoverad och har idag väggar och golv klädda i grå terrazzo och en snygg kommod. Samma snygga och praktiska ljusgrå terrazzo-sten går igen i på golvet i köket och hallen. Golven är i övrigt belagda med en enstavig vitlaserad ekparkett och samtliga väggar är målade i en ljust grå nyans. Det större badrummet går i stiligt grått och vitt och här finns även en tvättstugedel. Ett takfönster skänker dagsljus till rummet.

Sammantaget är detta ett hem att flytta in i och njuta av från första stund. Ett hem som erbjuder läge, ljus och rymd men som inte kräver så mycket av sin ägare då allt är omhändertaget. Välkomna!

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vesslevägen 10, Såld i Saltsjö-Duvnäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad