Såld

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Verkstadsgatan 9, 1 tr

Slutpris: 6 350 000 kr

Verkstadsgatan 9, 1 tr

Välplanerad tvåa med solig balkong mot gård!

Välplanerad tvåa med öppen planlösning och stor balkong med sol från morgon till eftermiddag. Balkongen ligger mot föreningens trivsamma innergård med insynsskyddat läge. Alla fönster är mot gården. Rymligt vardagsrum med plats för soffdel, matsalsdel samt övrig möblering. Öppen planlösning mot köket. Ett gediget ljusinsläpp från fönsterpartiet i vardagsrummet och den soliga balkongen. Högt i tak och bevarade originalgolv i trä. Stort sovrum med plats för garderober, dubbelsäng samt övrig möblering. Två eleganta fönsterpartier i sovrum ger rikligt med ljusinsläpp. Djupa, charmiga och inredningsbara fönsterkarmar. Generöst med förvaring i form av två rymliga garderob, en i sovrummet och en i vardagsrummet. Möblerbar inre hall för exempelvis ett hemmakontor, fåtölj eller övrig möblering. Stambytt fastighet 2020/2021. Bra förening med god ekonomi, äkta och äger marken. För extern förvaring finns ett vindsförråd, ca 6 kvm.

Med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten, badmöjligheter och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Långholmens natur och badmöjligheter finns några minuters promenad bort. Hornstulls galleria erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje och flera busslinjer.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Verkstadsgatan 9, 1 tr, Såld i Södermalm - Hornstull, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad