Såld

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Verkstadsgatan 5, 3 tr

Slutpris: 3 650 000 kr

Verkstadsgatan 5, 3 tr

Ljuvlig etta med balkong i söderläge mot lugn innergård i hjärtat av Hornstull - möjlig tvåa!

Nu saluförs denna ljuvliga etta och möjliga tvåa med balkong i söderläge mot lugn innergård i hjärtat av Hornstull. Lägenheten erbjuder det bästa av två världar – storstadens puls och bekvämligheter och tystnaden och lugnet när du väl är hemma. Fina bevarade detaljer som spröjsade fönster, vackert plankgolv och fiskbensmönstrad ekparkett bidrar till bostadens charmiga karaktär. Det luftiga vardagsrummet har eleganta fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och stor balkong mot lugn innergård. Här har du gott om plats för säng, soffa och matbord där det kan spenderas trevliga middagar. Stilrent kök som inspirerar till matlagning med vitkaklade väggar, arbetsbänk i trä samt vita skåpsluckor som erbjuder gott om förvaring. Ett rymligt badrum med badkar där ytan istället kan användas till tvättmaskin och duschdel för den som vill. En otroligt charmig bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter som passar utmärkt för så väl ensamhushåll som par. Till bostaden hör ett källarförråd. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Runt hörnet går bussarna 4, 54, 74 och 77 och på några minuter är du vid tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter.

Brf Ångpannan nr 18 är en äkta förening som äger marken. Föreningen är välskött och har god ekonomi. Bostadsrättsföreningen registrerades 1979 med byggår 1930-1932. Föreningen upplåter 46 bostadsrätter och 2 lokaler som hyrs ut. Den totala bostadsytan uppgår till 1813 kvm och lokalytan till 299 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa, bostadsrättstillägget för medlemmarna ingår i medlemsavgiften.

Med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten, badmöjligheter och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Långholmens natur och badmöjligheter finns några minuters promenad bort. Hornstulls galleria erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje och flera busslinjer.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Verkstadsgatan 5, 3 tr, Såld i Södermalm - Hornstull, Stockholm Planlösning från Verkstadsgatan 5, 3 tr, Såld i Södermalm - Hornstull, Stockholm Planlösning från Verkstadsgatan 5, 3 tr, Såld i Södermalm - Hornstull, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad