Kommande bostad

Veckholm, Enköping

Veckholms-Väppeby 22

  • Vinterbonat fritidshus
1 250 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 46 m2 boarea
  • 2 100 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1967
Veckholms-Väppeby 22

Ett fridfullt paradis med utsikt över åkerlandskap – En egen oas!

Drömmer du om en idyllisk tillflyktsort omgiven av öppna fält och lugn? Välkommen till detta charmiga fritidshus på Veckholms-Väppeby 22, en perfekt tillflyktsort för dig som söker lugn och ro. Här får du njuta av 46 kvm välplanerad yta där varje fönster bjuder på en målning av det omgivande landskapet, fördelat på en rymlig storstuga som inbjuder till gemenskap, ett funktionellt kök redo för sommarens alla måltider, ett sovrum och ett badrum. Den stora altanen under tak ger dig möjlighet att njuta av utomhusmiljön oavsett väder.

Utöver huvudbyggnaden finns en mindre gäststuga, perfekt för övernattande gäster, samt en friggebod och ett förråd som erbjuder gott om plats för förvaring och hobbyprojekt.

Detta fritidshus har ett fantastiskt läge med en vidsträckt utsikt över det vackra åkerlandskapet. Här finns ingen direkt granne, vilket ger dig en känsla av avskildhet och frihet.

Huset är besiktigat, anmäl ditt intresse för att ta del av besiktningsprotokollet via vårt Digispekt.

Visningar är planerade till mitten av augusti 2024.

Vare sig du söker en plats för sommarens lata dagar, eller en tillflyktsort året runt, erbjuder Veckholms-Väppeby 22 den perfekta balansen mellan naturens skönhet och bekvämlighetens lugn. Missa inte chansen att göra detta idylliska fritidshus till ditt egna paradis där minnen skapas och vardagens stress glöms bort.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Intresseanmälan
Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Grundinformation

Interiör

Fastigheten

Ventilation

Energideklaration

Tomt

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Försäkring

Planlösning från Veckholms-Väppeby 22, Kommande i Veckholm, Enköping
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad