Såld

Norrmalm, Stockholm

Vattugatan 13

Slutpris: 8 480 000 kr

Vattugatan 13

Välplanerad fyra med uteplats - möjlighet att skapa ditt eget drömboende!

Nu finns möjlighet att förvärva en ljus och välplanerad fyra om 106kvm med uteplats. Här finns möjlighet att skapa ditt eget drömboende mitt i City!

- Uteplats
- Välplanerad
- 3 bra sovrum
- Goda sociala ytor
- Badrum samt gäst-wc
- Bra förvaring
- Nära till Drottninggatan
- Mycket goda kommunikationer

Välkommen in i en synnerligen välplanerad fyra. Bostaden har goda sociala ytor i väl tilltaget vardagsrum och stort kök som rymmer en matgrupp. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och matplats och blir den naturliga samlingsplatsen i bostaden för umgänge med familj och vänner. Vidare bjuder bostaden på tre bra sovrum varav det ena med utgång till uteplatsen. Bostadens trivsamma uteplats ligger mot föreningens lugna och lummiga innergård. Ett badrum med dusch, tvättpelare och wc, en gäst-wc samt inbjudande hall med bra förvaring. Två klädkammare ger genomgående bra förvaring.

Området runt Brf Elefanten har det mesta av vad Stockholm kan erbjuda. I närheten ligger Drottninggatan med sitt rika utbud av butiker och restauranger. Vid Sergels Torg hittar ni kulturhuset och Stadsteatern. I motsatt riktning ligger historiska Gamla Stan. Två Kvarter från Brf Elefanten ligger T-centralen, Stockholms mittpunkt i det lokala transportnätet med anknytningar till samtliga tunnelbanelinjer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vattugatan 13, Såld i Norrmalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad