Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Vattholmavägen 8B

Slutpris: 2 350 000 kr

Vattholmavägen 8B

Välplanerad tvåa med solvänlig balkong!

Välkommen till en ny och stilren lägenhet! Denna välplanerade tvåa har öppen planlösning och mycket plats för att umgås, bra förvaringsmöjligheter och fin utsikt mot innergården. Välkommen hem!

I det härliga grannskapet Kapellgärdet Arena IV bor du modernt med det mesta du behöver på bekvämt avstånd. Här har du lika nära till Röbo friluftsområde och den populära arenan Fyrishov som till centrala Uppsala, butiker och förskolor.

I dessa Svanenmärkta lägenheter har du alla möjligheter att skapa ditt drömhem. Det moderna köket är en perfekt blandning av design och funktionalitet, och med lägenhetens genomtänkta planlösning och många sociala ytor är detta hem redo att fyllas med spontana middagar och sena kvällar. Vill ni hellre umgås ute finns en aktiv och social innergård precis utanför dörren. Här finns allt från utegym och löparbana till gemensamma takterrasser, verktygsförråd och elbil- samt ellådcykelpool.

Uppsala har som ambition att bli Sveriges bästa cykelstad. Här byggs nya cykelstråk som tar dig snabbt till centralen om du pendlar eller till Vaksala torg där du hittar livsmedelsbutiker, restauranger och Uppsala Konsert & Kongress. På en fem minuters cykeltur kan du spela badminton, innebandy, basket eller bowla i Fyrishov. Eller varför inte besöka äventyrsbadet eller simhallen. Tar du dig istället till Röbo friluftsområde finns spår och leder för både vandring, jogging, cykel och skidåkning. I Kapellgärdet Arena IV finns det någonting för alla.

TILLTRÄDE: Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas.

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vattholmavägen 8B, Såld i Kapellgärdet, Uppsala Planlösning från Vattholmavägen 8B, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad