Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Vattholmavägen 6C

Slutpris: 3 100 000 kr

Vattholmavägen 6C

Välplanerad 4:a med två balkonger och två badrum!

Välkommen till en fantastisk genomgångsfyra med två balkonger som ger er sol från morgon till kväll. Den stora balkong mot gården är ca 13 kvm och inglasad vilket gör att man kan nyttja den under stora delar av året. Här får ni möjlighet att bo med en genomtänkt planlösning där sovrumsindelningen gör att man kan leva fridfullt utan att störa varandra. Bostaden rymmer två stycken badrum det ena med badkar/tvättavdelning och det andra med dusch för ett bekvämare boende. Genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt.

Gott om förvaring i flera garderober men även rymlig klädkammare som med fördel kan användas som kontor/arbetsplats.

I månadsavgiften; värme, tvättstuga, bostadrättstilläggsförsäkring, bredband, digital-tv och IP-telefoni. Föreningen har ett gemensamt elavtal som håller nere elkostnaden. Föreningen installerar under 2023 solpaneler på taket.

Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Via cykelvägen tar det ca fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik ett kvarter bort och inom räckhåll finns bl. a Vaksala torg med konserthuset och tillgång till god service i affärshuset Kvarnen.

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vattholmavägen 6C, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad