Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Vattholmavägen 6C

Slutpris: 2 250 000 kr

Vattholmavägen 6C

Välplanerad och ljus tvåa mitt i Kapellgärdet!

Här slutar letandet, nu finns en tvåa till salu i populära Kapellgärdet på våning 4 av 6. Här kan man njuta av en balkong i rakt västerläge med sol under hela eftermiddagen och kvällen samt utsikt över föreningens innergård. Ta hissen upp från garaget och ta ett kliv in i hallen och stäng säkerhetsdörren så slås du direkt av ett hem som andas ljus, lyx och en trivsam atmosfär. Du har dessutom ett otroligt härligt ljusinsläpp som flödar in från de stora fönsterpartierna.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring på hatthylla och i klädkammare, badrum med wc, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har vidare ett rymligt köket, stort vardagsrum med plats för en större soffgrupp och genomgående härligt ljusinsläpp. Ett rymligt sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderob. Stort tillhörande förråd om ca 6 kvm disponeras i källaren.

Bostaden ligger i en mycket stabil och välskött förening intill parkområdet på Kapellgärdet. I månadsavgiften ingår värme, tv, bredband, IP-telefoni (samtalsavgifter tillkommer) samt bostadsrättstillägg! Utöver detta så har även föreningen satsat på solceller samt gemensamt elavtal för hela föreningen. Individuell mätning och debitering sker efter förbrukning av el samt varm- och kallvatten och debiteras i efterhand. Föreningen har en stor och fin innergård med gräsmatta, lekplats, planteringar, sittgrupper och två grillar. I föreningen finns bl.a. pingisrum, grovtvättstuga, cykelrum, barnvagnsförråd samt garage i källaren (Föreningen hyr ut 45 parkeringsplatser i varmgarage, kostnad från 800 kr/mån samt 5 st p-platser utomhus för 350 kr/mån).

Från Vattholmavägen finns den mesta servicen du behöver i din vardag inom nära räckhåll. Busshållplats finns ca 10 meter från porten och härifrån når du Vaksala torg med Uppsala konsert och kongress samt affärshuset Kvarnen med bara en kortare promenad. Utmärkt läge för den som pendlar med endast några minuters cykelfärd till Resecentrum.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vattholmavägen 6C, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad