Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Vattholmavägen 6 D

Slutpris: 3 435 000 kr

Vattholmavägen 6 D

LÄGENHET MED STOR & INGLASAD BALKONG I VÄSTERLÄGE. HISS FRÅN GARAGEPLAN!

På tredje planet finner du denna mycket välplanerade lägenhet som erbjuder välkomnande hall med gott om förvaring i garderober och klädkammare, kök med utrymme för matplats, vardagsrum som har utgång till stor balkong i västerläge mot den stora härliga gården. Lägenheten rymmer även två sovrum och ett stort fint badrum med tvättutrustning.

Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Via cykelvägen tar det ca fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik ett kvarter bort och inom räckhåll finns bl. a Vaksala torg med konserthuset och tillgång till god service i affärshuset Kvarnen.

Varmt välkomna till visning!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad