Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Vattholmavägen 4B

Slutpris: 2 345 000 kr

Vattholmavägen 4B

Ljus och välplanerad lägenheten med inglasad balkong i populära Kapellgärdet!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet på våning 4 av 6! Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring i garderober, rymligt badrum med bl.a badkar, tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns ett välutrustat kök som har en öppen planlösning mot vardagsrummet - vilket ger trevliga sällskapsytor! Från köket når du den inglasade balkongen som vetter ut mot den lugna och grönskande innergården. Här kan du även njuta av de sena höstkvällarna i och med att inglasningen ger känslan av ett extra rum. I den rymliga sovalkoven får du plats med en större säng och ytterligare förvaring. Här har du en lägenhet i genomgående fint och fräscht skick med en mycket tilltalande planlösning!

I föreningen HSB 88 Pedalen bor du i en stabil och välskött bostadsrättsförening där mycket ingår i avgiften! Från bostaden finns den mesta servicen du behöver i din vardag inom nära räckhåll. Till exempel affärshuset Kvarnen som erbjuder en välsorterad ICA-butik, apotek, blomsterbutik och restauranger. För dig som gillar motion finns gym i närheten samt fina motionsspår i Röbo bort mot Gamla Uppsala högar. Detta är ett utmärkt läge för dig som pendlar med endast några minuters cykelfärd till Resecentrum eller för dig som studerar och vill ha närhet till Universitet och nationer. Bra bussförbindelser längs med Vattholmavägen.

Missa inte denna lägenhet! Välkommen att anmäla dig till visning!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vattholmavägen 4B, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad