Såld

Storvreta, Uppsala

Vattgårdsvägen 13

Slutpris: 3 875 000 kr

Vattgårdsvägen 13

Välkommen till Vattgårdsvägen 13 och detta rymliga radhus med generösa och trivsamma sällskapsutrymmen! Beläget på ett trevligt och fritt läge intill en grönskande allmänning med en lättskött trädgårdstomt. Här finner du en asfalterad parkeringsplats direkt vid bostaden, komplett med en installerad laddbox för din elbil.

Detta hem erbjuder en central och bekväm livsstil med en mängd bekvämligheter inom bekvämt räckhåll och gott om möjligheter till fritidsaktiviteter - perfekt för den aktiva familjen.
Entréplanet har en genomtänkt planlösning med hall, ett kök med plats för matbord, ett vardagsrum som rymmer både mat- och soffgrupp. Här finns gott om utrymme för umgänge med både familj och vänner. De dubbla altandörrarna i vardagsrummet öppnar upp till uteplats vidare nås trädgården som sträcker sig mot den grönskande allmänningen. Från hallen når du tvättstugan och det angränsande hobbyrummet, som även kan fungera som gästrum, detta rum har tidigare varit ett garage.
Övervåningen öppnas upp med ett ljus allrum och här möts du av en trevlig öppen spis och från allrummet når du den rymliga balkongen som sträcker sig längs hela huset. Vidare från allrummet nås de tre sovrummen varar ett med en klädkammare samt ett badrum med kakel och klinker.

Denna bostad ger dig närhet till ett rikt utbud av service, inklusive välsorterade matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek och blomsterbutik. Flera förskolor och en skola upp till årskurs 9 finns i närheten. För dig som gillar att motionera finns fina områden för träning och njutbara promenader. Dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Om du väljer att pendla med bil tar det bara några minuter att nå E4:an.

Sammanfattningsvis, här finner du ett trivsamt och välutrustat hem med en bekväm och aktiv livsstil nära till hands. Välkommen till Vattgårdsvägen 13!

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad