Såld

Centrum, Uppsala

Västra ågatan 22

Slutpris: 2 550 000 kr

Västra ågatan 22

VACKRA DETALJER, 3,40 M TAKHÖJD OCH OSLAGBAR VY MOT SLOTTET!

I en fastighet från 1858 ligger denna mycket trevliga 1:a med balkong som har en svårslagen vy mot slottet. Mycket centralt läge invid årummet och gångavstånd till såväl citykärnan som stationen.

I lägenheten finns flera tidstypiska detaljer såsom stora spröjsade fönster med djupa fönsternischer, stuckatur, höga golvsocklar och generös takhöjd på ca 3,40 m.

Lägenheten som är genomgående ljus ger följande planlösning, möblerbar hall, kök med utgång till balkongen med fantastisk utsikt mot slottet, stamrenoverat badrum samt ett stort ljust rum med stuckatur och två stora spröjsade fönster med djupa fönsternischer.

Härlig och lugn innergård med gemensamma trädgårdsmöbler. Mindre förening som är mycket välskött och har god ekonomi.

På Västra Ågatan 22 bor man i händelsernas centrum men närhet till både, stationen och citykärnan erbjuder allt kan man önska. Trots sitt centrala läge bor man mycket lugnt med fönster mot den mysiga innergården.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Västra ågatan 22, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad