Såld

Centrum, Uppsala

Västra Ågatan 22 A

Slutpris: 7 980 000 kr

Västra Ågatan 22 A

Modern lägenhet med gedigen charm bredvid Fyrisån

Bo mitt i stadskärnan i en av Uppsalas vackraste byggnader direkt intill Fyrisån,.

En fantastisk bostad i historiska Olympen anno 1853. Dess 124 kvm har genomgått en mycket omfattande och påkostad renovering för att bibehålla de tidstypiska detaljerna men samtidigt låta dem möta nutidens bekvämlighet och komfort. Lägenheten har en separat uthyrningsdel om ca 22 kvm som i nuläget hyrs ut för nästan 11 000 kr/mån. I bostaden finner du rejäla sällskapsytor och en genomgående ljus färgsättning som harmonierar väl med bostadens fina ljusinsläpp. Som du förväntar dig i en 1800-tals lägenhet bor du här med rum i fil, en generös takhöjd om upp till 2,85 meter, höga fönsterpartier med spröjs, djupa fönsternischer, fina franska spegeldörrar och vackra golv. Lägenheten har även mer moderna detaljer såsom helt ny el, infälld takbelysning och en exklusiv bastu. I köket får du en nyinsatt kakelugn med oljebrännare.

Denna lägenhet ligger på markplan och nås via det vackra trapphuset medan uthyrningsdelen nås via trapphuset från gårdsmiljön. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett rymligt källarförråd.

Som boende i Olympen möts ni innanför porten av ett av Uppsalas finast utsmyckade trapphus. Här får du även en solig, lugn, rogivande gårdsmiljö. Från huset har du direkt närhet till restauranger, caféer, bio etc. Perfekt för dig som gillar att vara spontana i vardagen. Detta i kombination med behagligt gångavstånd till centralstationen gör läget till ett av de mest åtråvärda i Uppsala. Föreningen är mycket lågt belånad.

På denna bostad kommer vi endast att ha enskilda visningar efter överenskommelse med mäklaren. Kontakta fastighetsmäklare Mattias Forsberg på mattias.forsberg@widerlov.se eller 0761-099755 för att anmäla ditt intresse för visning.

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Västra Ågatan 22 A, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad