Såld

Centrum, Uppsala

Västra Ågatan 22

Slutpris: 7 600 000 kr

Västra Ågatan 22

ETAGEVÅNING MED ENASTÅENDE VACKER UTSIKT!

Sällsynt tillfälle att förvärva en rymlig etagevåning om ca 145 kvm belägen i anrika Brf Olympen anno 1853. Här bor du tyst och ostört högst upp i fastighet med hiss från markplan. Våningen har två balkonger i soligt läge mot gården samt praktisk uthyrningsdel som ger goda intäktsmöjligheter.

Det höga läget i huset bidrar till att våningen fullkomligt badar i ljus och bjuder även på storslagen utsikt mot årummet, Domkyrkan och Uppsala Slott. Här finns två balkonger i bästa tänkbara solläge med makalöst vacker utsikt! Tre badrum gör att bostaden lämpar sig även för den stora familjen. Uthyrningsdelen har både egen dusch och fullt utrustad köksdel.

På Västra Ågatan 22 bor man i händelsernas centrum men närhet till både stationen och citykärnan. Trots sitt centrala läge bor man mycket lugnt och stor del av lägenheten vetter mot den mysiga och välskötta innergården med gemensamma trädgårdsmöbler. Mindre, mycket välskött förening med god ekonomi.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Västra Ågatan 22, Såld i Centrum, Uppsala Planlösning från Västra Ågatan 22, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad