Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Västmannagatan 77

Slutpris: 8 800 000 kr

Västmannagatan 77

Sekelskiftesdröm på attraktiv adress med balkong mot fridfull gård!

Med ett fantastiskt läge i Vasastan saluförs nu en väldisponerad sekelskiftestrea i en elegant fastighet anno 1903. Vackra tidstypiska attribut som original golv, bröstpanel och stuckaturer ger lägenheten sin charmiga karaktär. Här trivs man från första stund med ett generöst vardagsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Köket är stilrent renoverat med vita luckor och bänkskiva i marmor. Här nås den härliga balkongen som vetter mot föreningens trivsamma innergård. Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och utmärkta förvaringsmöjligheter i flera garderober. Det mindre sovrummet blir med fördel ett utmärkt barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin för er bekvämlighet. Belägen i en välskött äkta förening som äger marken.

Här bor ni mitt i pulsen på en lugn gata i hjärtat av Odenplan. Bostadens centrala läge erbjuder verkligen det bästa av allt. Här finns ett imponerande restaurangutbud såsom Lilla Egot, Tennstopet & Tranan. I huset finns dessutom Bergstrands bageri. Inom gångavstånd finns underbara grönområden vid Vasaparken, Hagaparken, Vanadisparken och vackra promenadstråk runt Karlbergssjön. Kommunikationerna är utmärkta med flera innerstads bussar, tunnelbana och pendeltåg.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Västmannagatan 77, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad