Såld

Sävja, Uppsala

Västgötaresan 8

Slutpris: 1 250 000 kr

Västgötaresan 8

Välkommen till en mysig lägenhet på Västgötaresan 8 i Uppsala, där ljusa ytor, fönster i två väderstreck och en inglasad balkong skapar en atmosfär av harmoni och livskvalitet. Lägenheten på 66 kvm erbjuder generösa sociala ytor och en planlösning som är perfekt för både umgänge och avkoppling.

I detta hem möts du av ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in en generös mängd ljus och ger en känsla av rymd. Här finns plats för både en bokhylla, TV-möbel och en större soffgrupp – perfekt för både vardag och fest. Vardagsrummet har ljusa väggar och parkettgolv. Från vardagsrummet når du den rymliga inglasade balkongen som bjuder på morgonsol och fri utsikt över den lugna innergården. Här kan du njuta av frukostar och koppla av med en bok i solen medan du tar del av det grönskande landskapet runtomkring dig. I lägenheten finner du även ett välplanerat badrum med badkar, där du kan unna dig avkopplande bad efter en lång arbetsdag. Köket är både praktiskt och inbjudande, med bra förvaringsmöjligheter, diskmaskin och fönster in mot innergården. Bostaden erbjuder även en stor klädkammare i hallen och en hiss som går ända från markplan för att underlätta vardagen ytterligare.

BRF Västgötaresan 8 är en välskött förening med god ekonomi, där avgiften inkluderar bredband, kabel-tv, kallvatten och värme. Garaget erbjuder laddstationer för elbilar, och innergården har en trevlig grillplats och trädgårdsmöbler där du kan njuta av en mysig kväll med familj och vänner.
Området kring Västgötaresan 8 är väldigt attraktivt, med närhet till både natur och stadsliv. Här bor du med goda kommunikationsmöjligheter, och Uppsalas charmiga stadskärna ligger bara en kort promenad bort.

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad