Såld

Stockholm

Västgötagatan 13, 3 tr

Slutpris: 7 600 000 kr

Västgötagatan 13, 3 tr

Välplanerad & ljus trea - Rymlig balkong i väst - Hiss direkt ner till garage i huset - Låg avgift!

Välplanerad, ljus och rymlig - välkomna till hjärtat av söder och denna fina trea på 75 ytterst väldisponerade kvadratmeter. Tack vare generösa fönsterpartier i två väderstreck tillsammans med enhetligt parkettgolv och genomgående goda förvaringsmöjligheter är varje rum enkelt att möblera efter behov och önskemål. Här bor ni dessutom till en låg månadsavgift på 2817kr där värme, vatten, bredband via fiber, digital-tv basutbud samt IP-telefoni ingår. Mingelvänligt kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning med stora ytor för önskad inredning och dessutom en rymlig balkong med kvällssol i direkt anslutning. Två fina sovrum som båda inrymmer dubbelsäng och övrigt önskat möblemang samt generös förvaring i de platsbyggda garderoberna. Det helkaklade badrummet med golvvärme är rymligt och utrustat med badkar samt praktisk klädvårdsdel med tvättmaskin, torktumlare med arbetsbänk och skåpsförvaring ovan. Hallen är välkomnande, rymlig och bjuder in till resten av bostaden. Här finns också garderober för förvaring och om inte det räcker har ni dessutom nyttjanderätt till ett externt källarförråd om ca 6 kvm i föreningen. Bilen i garaget når ni bekvämt via hiss. Föreningens trivsamma innergård skött av trädgårdsmästare bidrar till en lugn och grönskande oas trots det pulserande läget och här finns grill, utemöbler, cykelställ, klätterställning, sandlåda, blommande träd om sommaren och planteringar. Önskar ni bo där ljusinsläppet är påtagligt, med genomgående rymliga och luftiga ytor utan att tumma på ett bekvämt boende med fullt utrustad kök samt badrum. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål - Välkomna hit för att trivas!

Brf Rosenlundsterrassen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken med 115 lägenheter, samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även 3 hyresrättslokaler samt ett garage. Det finns två garage i huset: Rosenlundsterrassen som ägs av föreningen och förvaltas av Stockholm Parkering samt Vartofta som ägs och förvaltas av Stockholm Parkering. Inga större underhållsåtgärder är beslutade i nuläget. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till innergården, tvättstuga, flertalet cykelrum, barnvags- samt rullstolsrum samt soprum.

Här bor du på ett utmärkt läge på Södermalm, med bara några minuters promenad till Medborgarplatsen, gallerian Skrapan som har en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm, flera gym och flertalet restauranger. I husen runt omkring finns både indonesisk, vietnamesisk och en pizzeria samt bageri med café. I Rosenlundsparken finns det solstolar året runt, lekplats och basketplan. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitbergsparken och Nytorget som är SoFo's mittpunkt och som har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Kommunikationerna är mycket goda med 3 min promenad till Medborgarplatsen tunnelbana 5 min promenad till Södra Stations pendeltåg.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Västgötagatan 13, 3 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad