Såld

Bromma - Stora Mossen/Abrahamsberg, Stockholm

Västerled 108

Västerled 108

Perfekt 4:a - nyproduktion - balkong i västerläge

Fast pris då det är nyproduktion. Först till kvarn gäller för denna lägenhet. Dock måste man ha finansieringen ordnad och kunna visa det för att få boka tid för avtalsskrivning. Färdig att tillträda från och med den 5 juli 2023 eller enl ök. Visas enligt överenskommelse med ansvarig fastighetsmäklare från och med den 5 juli.

I gränslandet mellan Ålsten, Stora Mossen och Abrahamsberg finns nu unik möjlighet att bli förstagångsköpare av denna nyproducerade fantastiska våning med stor balkong i fritt härligt västerläge. Lägenheten är klar för inflytt 5 juli 2023. Nu börjar det bli färdigt även runt husen, det händer nya saker varje dag man passerar. Det är riktigt spännande och det blir verkligen fint!

De interiöra bilder som är tagna och som är presenterade är alla från lägenhet D-1202 på Västerled 102 då vi inte har kunnat komma in i lägenhet A-1101. Från och med 30/5 på eftermiddagen erbjuds förhandsvisningar men dessa äger rum i lägenhet D-1202 (5:an som är till salu på Västerled 102). Där kan man titta hur lägenheterna är inredda. Alla lägenheter är likadant inredda. Denna lägenhet A-1101 som är en 4:a på Västerled 108 kan inte visas förrän tidigast den 5 juli. Visning av lägenhet D-1202 (5:an) erbjuds så länge som den är till salu. Så fort D-1202 på Västerled 102 är såld kommer visning av lägenhet A-1101 åter ske på kontoret där materialval kan visas tills dess att lägenheten kan visas/tillträdas 5 juli.

Föreningen äger marken och det finns möjlighet att hyra en garageplats med laddstolpe. Hiss från våningsplanet till garageplanet där lägenhetens förråd finns invid hissen.

Lägenheterna är inredda i hög kvalitet och man har månat om det lilla extra. Här är det bland annat genomgående fina ekparkettgolv i holländsk läggning och platsmålade dörrfoder och golvsocklar bidrar till den exklusiva känslan liksom fina fönsterbrädor i grå kalksten.

Dessa stilfulla flerfamiljshus ligger placerade med närhet till både tunnelbana, spårvagn och de mysiga torgen i Bromma. Busshållplats finns ett stenkast bort. Ett perfekt boende med närhet till tunnelbanan och stan bara en bro bort samtidigt som man bor mitt i villaidyllen med närhet till Mälaren och småstadsidyllen.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Västerled 108, Såld i Bromma - Stora Mossen/Abrahamsberg, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad