Såld

Bromma - Stora Mossen/Abrahamsberg, Stockholm

Västerled 102

Slutpris: 8 750 000 kr

Västerled 102

Penthouse 3:a med terrass om 34 kvm

I gränslandet mellan Ålsten, Stora Mossen och Abrahamsberg finns nu unik möjlighet att bli den första att flytta in i denna nyproducerade fantastiska våning högst upp i huset med magisk terrass och balkong om totalt 34 kvm i västerläge. Lägenheten är preliminärt klar för inflytt 30 maj 2023.

Föreningen äger marken och det finns möjlighet att hyra en garageplats med laddstolpe. Hiss från våningsplanet till garageplanet där lägenhetens förråd finns invid hissen.

Lägenheterna är inredda i hög kvalitet och man har månat om det lilla extra. Här är det bland annat genomgående fina ekparkettgolv i holländsk läggning och platsmålade dörrfoder och golvsocklar bidrar till den exklusiva känslan liksom fina fönsterbrädor i grå kalksten.

Dessa stilfulla flerfamiljshus ligger placerade med närhet till både tunnelbana, spårvagn och de mysiga torgen i Bromma. Busshållplats finns ett stenkast bort. Ett perfekt boende med närhet till tunnelbanan och stan bara en bro bort samtidigt som man bor mitt i villaidyllen med närhet till Mälaren och småstadsidyllen.

OBS - visning sker på Fjelkners by Widerlövs kontor på Alviksvägen 103.

Christina Casserlöv

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad