Till salu

Vassunda, Knivsta

Vassunda-Örby 178

Nästa visning
calendar icon söndag 10 mars 11:00 - 11:45
5 995 000 kr
area icon Yta
  • 140 m2 boarea
  • 1 709 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Vassunda-Örby 178

Välbyggd och energisnål enplansvilla med härligt läge i populära Vassunda!

Mycket välbyggt och kvalitativt enplanshus i natursköna Vassunda! Huset är lösvirkesbyggt så sent som 2020 och andas funktion och bekvämlighet både i materialval och funktion. Bland annat återfinns här dubbelskivade och isolerade innerväggar, dimbar beslysning så gott som överallt, massiva innerdörrar med tätningslister samt genomgående vattenburen golvvärme!

Villan är stilrent inredd och färgvalen är tidlösa. Här erbjuds en ljus och välkomnande entréhall, fyra ordentliga sovrum varav master bedroom med eget duschrum ensuite och modernt kök med arbetsytor i sten. Vidare finns här ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till altan med bubbelpool och pool, klädvårdsrum med grovingång samt ännu ett helkaklat duschrum.

Mycket energisnålt hus med energiklass B i den senaste energideklarationen (ger möjlighet till "gröna bolån"). Ekonomin blir inte sämre av att fastigheten är befriad från fastighetsavgift fram till och med 2035 tack vare nybyggnadsåret.

Välkommen med din intresseanmälan!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 10 mars, 11:00 - 11:45
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Närområde

Planlösning från Vassunda-Örby 178, Till salu i Vassunda, Knivsta

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad