Såld

Vreta, Uppsala

Vasstigen 3

Slutpris: 7 550 000 kr

Vasstigen 3

NÄRA MÄLAREN MED BÅTPLATS!

Välkommen till denna mycket trevliga enplansvilla om 172 kvm samt ett garage med tillhörande förråd och ett exra rum. Fastigheten har del i brygga med båtplats.

Huset fördelas på stora sociala ytor med bland annat allrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Härlig rymd i vardagsrummet med ryggåstak samt vattenutsikt. Tre bra sovrum med garderober, 2 badrum varav ena har en trevlig bastu. Tvättstuga med grovingång samt tillbyggda delen med rum/kontor, förråd och garage.

Stor terrass med plats för flera möbelgrupper. Pergola med liten damm som skapar en harmonisk känsla i trädgården som för övrigt är mycket välskött. Här njuter ni av fantastiska soluppgångar över Ekoln i öster och sol stor del av dagen, delvis filtrerad genom höga björkar. Här finns även ett högt bergkörsbärsträd, blåregn och klätterhortensia, en mängd perenner och buskar.

För mer info, kontakta ansvarig mäklare Rashin Cohen på 0735 266 300 eller rashin.cohen@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vasstigen 3, Såld i Vreta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad