Såld

Saltsjöbaden, Nacka

Vasavägen 1

Slutpris: 1 650 000 kr

Vasavägen 1

Suveränt planerad lägenhet med rymlig balkong i soligt söderläge!

Nu ges möjligheten att förvärva detta välplanerade och härliga boende, trivsamt beläget i attraktiva Neglinge mitt i villakvarteren med närhet till Saltsjöbanan och havet. Stor och insynsskyddad balkong i söder där man kan njuta av solen stora delar av dagen.

Lägenheten finner du via föreningens lummiga trädgård, här finns det möjlighet för mysiga grillkvällar. Inne i lägenheten erbjuds en trevlig hall som har plats för avhängning av ytterkläder. God förvaring i flera garderober längs ena sidan. Rymligt och fint renoverat badrum, stort rum med plats för säng, soffa, tv-möbel och ett litet matbord. Köket som ligger intill entrén är fint renoverat och har allt man behöver.

I närheten finns den omtyckta restaurangen Handelshuset, ta ett glas vin efter jobbet eller beställ med Take away hem.
På några minuter når du padelbanorna vid idrottsplatsen. Efter padelmatchen tar du ett svalkande dopp från klipporna i Neglingeviken. På väg hem kan du passera det anrika bageriet Kringelgården och köpa nybakade frallor till frukost.
I Neglingeviken utgår även den populära seglarskolan "Jolleskoj" som leds av byggdens ungdomar.

Huset ligger även ett par minuters promenad från Saltsjöbanan som tar dig till Slussen via buss från Henriksdal. Om några år finns även tunnelbana ansluten till Saltsjöbanan i Nacka.
Läget i Saltsjöbaden är mycket centralt nära centrum, Saltsjöbanan, idrottsplats, lekplats, skola och förskolor.

Perfekt som förstaboende eller övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad