Såld

Luthagen, Uppsala

Vasagatan 5B

Slutpris: 6 300 000 kr

Vasagatan 5B

Nyrenoverad 3,5:a precis intill Vasaparken i Gunnar Leche hus med hiss!

Nu erbjuds en nyrenoverad 3,5:a på 107 kvm i vacker fastighet från 20-talet ritad av stadsarkitekten "Gunnar Leche". Här bor du i en insynsskyddad ljus genomgångslägenhet med hiss i ett av Uppsalas absolut attraktivaste lägen, precis intill Vasaparken. Främre Luthagen erbjuder direkt närhet till restauranger, välsorterade närbutiker, trevliga parker, bra skolor och flera av Uppsala Universitets fakulteter. Lägenheten erbjuder tidstypiska detaljer såsom högt i tak, vackra originalgolv i trä samt djupa fönsternischer. Bostadens planlösning fördelar sig på hall med plats för ytterkläder. Halvrum med plats för större matbord och förvaring i garderober. Nyrenoverat kök med all maskinell utrustning som kan önskas och med matplats intill fönster. Två sovrum i bra storlek varav det ena med utsikt mot Vasaparken och Domkyrkan och det andra mot innergården. Rymligt vardagsrum med trevlig utsikt mot Vasaparken. Badrum med badkar och tvättmöjligheter. Gott om förvaring i garderober och tillhörande förråd. Renovering gjord med traditionella material och metoder - linoljefärg, pigmenterad naturlig olja på alla golv och taklister.

Stabil bostadsrättsförening med många av de större renoveringarna gjorda. Medlemmarna kan ta del av tvättstuga, torkrum, övernattningslokal (150kr/natt), träningslokal samt gemensam innergård med möbler och grill. Vackra trapphus med gemensamma balkonger på varje plan att nyttja. Här bor du mitt i centrum med vackra Vasaparken precis utanför och enbart ett par minuters promenadavstånd till själva stadskärnan. Det centrala läget gör det lätt att vara spontan i vardagen och gå på stan, restaurang, bio etc. Närhet till Resecentrum öppnar upp för goda pendlarmöjligheter. Några av Uppsalas mest omtycka förskolor, skolor och gymnasium finns i området.

(Mäklarbilden anger 103 kvm men lägenheten är uppmätt till 107 kvm enligt säljarens egna mätning.)

Missa inte detta boende, anmäld ditt intresse redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad