Såld

Luthagen, Uppsala

Vasagatan 5B

Slutpris: 7 250 000 kr

Vasagatan 5B

Elegant våning invid Vasaparken!

Mycket elegant och rymlig våning med fungerande öppen spis invid Vasaparken i Främre Luthagen belägen i en vacker fastighet från 20-talet ritad av Gunnar Leche. Fint och ljust läge i renoverad fastighet med hiss. Stora, representativa sällskapsytor samt ljus och rymd präglar denna lägenhet. Tidstypiska detaljer såsom högt i tak, genomgående trägolv vid i sällskapsrummen, vackra fönster med djupa fönsternischer ger lägenheten karaktär och känsla. Atmosfär som måste upplevas på plats. Mycket trevlig och stabil förening med gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, torkrum, gym, cykelförråd, samlingslokal, övernattningsrum samt hobbyrum. Övernattningsrummet kan hyras för 150 kr/natt.

Bostadens planlösning fördelas på en rymlig hall med plats för ytterkläder, ett allrum med fungerande öppen spis, från allrummet nås härliga vardagsrummet genom pampiga dubbeldörrar. Stort sovrum som har öppning mot vardagsrummet och allrummet har stort ett fönster med en bänk i sten från vilken ni kan beskåda Vasaparkens vackra träd samt se en glimt av Domkyrkans torn. Vidare finns badrummet med badkar och dusch. Gästtoalett. Hall med 2 sovrum samt kök med skafferi och serverings skåp. Från hallen här nås lägenhetens andra ytterdörr.

Som bostadsrättsinnehavare av denna bostad disponeras 3 förråd, 2 källarförråd och 1 vindsförråd.

===Luthagen===
I Luthagen har ni nära till allt - detta är det perfekta området för er som vill ha närheten till naturen men samtidigt bo med gångavstånd till citykärnan. Luthagen erbjuder även olika parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen. Vasaparken nedanför huset är en populär samlingsplats för barnfamiljer både sommar som vinter, ett besök i lekparken eller Biologiska Museét, Biotopia.
Det finns ett flertal mataffärer och trevliga kvartersrestauranger med varierad inriktning. Här finns även små butiker av olika slag.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad