Kommande bostad

Centrum, Västerås

Vasagatan 30

2 795 000 kr
area icon Yta
  • 79 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 956 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1905
Vasagatan 30

Från 1905 med dubbla kakelugnar!

Varmt välkommen till denna fina 2:a om 79 kvadratmeter! Detta hem från1905, är en pärla med tidstypiska detaljer som gör det helt unikt. Här finner du bland annat dubbla fungerande kakelugnar, vackra trägolv, eleganta pardörrar, ett praktiskt serveringsskåp och generös takhöjd.

Ljuset flödar in i det fantastiska vardagsrummet genom dubbla spröjsade fönster och skapar en inbjudande atmosfär. Det rymliga sovrummet ger gott om plats, medan det stilrena köket öppnar upp till en balkong med utsikt mot gården. Badrummet är välplanerat och inkluderar en tvättmaskin, och hela bostaden präglas av en genomgående hög fräschör.

Fastigheten är välskött och föreningen är stabil. Dessutom har du ett utmärkt läge med närhet till allt du behöver. Välkommen till ditt nya hem!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Vasagatan 30, Kommande i Centrum, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad