Såld

Centrum, Västerås

Vasagatan 30

Slutpris: 2 795 000 kr

Vasagatan 30

Från 1905 med dubbla kakelugnar!

Varmt välkommen till denna fina 2:a om 79 kvadratmeter! Detta hem från1905, är en pärla med tidstypiska detaljer som gör det helt unikt. Här finner du bland annat dubbla fungerande kakelugnar, vackra trägolv, eleganta pardörrar, ett praktiskt serveringsskåp och generös takhöjd.

Ljuset flödar in i det fantastiska vardagsrummet genom dubbla spröjsade fönster och skapar en inbjudande atmosfär. Det rymliga sovrummet ger gott om plats, medan det stilrena köket öppnar upp till en balkong med utsikt mot gården. Badrummet är välplanerat och inkluderar en tvättmaskin, och hela bostaden präglas av en genomgående hög fräschör.

Fastigheten är välskött och föreningen är stabil. Dessutom har du ett utmärkt läge med närhet till allt du behöver. Välkommen till ditt nya hem!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vasagatan 30, Såld i Centrum, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad