Till salu

Främre Luthagen, Uppsala

Vasagatan 1A

2 095 000 kr
area icon Yta
  • 28 m2 boarea
  • 4 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 343 kr/mån
floors icon Våning
  • 7 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1907/2016-2017 bildades 29 lgh
Vasagatan 1A

Unik vindsvåning med närhet till allt staden har att erbjuda. Exklusiva, smakfulla materialval!

Välkomna till denna smart planerade vindslägenhet med genomgående exklusiva materialval. Smakfull design med klassiska materialval som Carraramarmor, kök från Ballingslöv och vitvaror från Miele. Boendet är också utrustat med högtalare i taket, takfönster som öppnas via en kontrollenhet.

Lägenheten är belägen i vackra Vasahuset som byggdes 1907. Under åren 2016-2017 så bildades 29 nya lägenheter på våning 6 och 7.

I månadsavgiften ingår: värme, kallvatten, varmvatten, kabel-TV och internet 1000 M/bit. Föreningen har gemensamt abonnemang för hushållsel vilket ger de boende låga elkostnader. Förbrukningen debiteras på månadsavgiften kvartalsvis.

En oslagbar vy utöver den vackra Vasaparken, domkyrkan och slottet. Bostaden erbjuder en gemytlig charm tack vare både takfönsterna och dess ljusinsläpp, snedtak och murstockar.

Främre Luthagen är ett av Uppsalas absolut mest eftertraktade områden. Här finns ett stort nöjesutbud med många restauranger, caféer och nationer. Även kort promenad- och cykelavstånd till centrum och stationen. Bra utbud av service med t.ex. Luthagens Livs, apotek och postombud inom några hundra meter.

En lägenhet som bara måste upplevas på plats!

Intresseanmälan

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad