Såld

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Varvsgatan 14

Slutpris: 4 650 000 kr

Varvsgatan 14

Tvåa i absolut toppskick med låg avgift invid Högalidsparken!

Ljus och ytterst välplanerad tvåa i toppskick. Låg avgift i äkta förening med låg belåning om 1 965 kr per kvm bostadsyta. Toppläge vid Hornstull invid Högalidskyrkan. Optimal planlösning, stora eleganta fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. Vackra, vitlaserade trägolv, högt i tak samt väggar målade i vitt. Öppen planlöning mot vardagsrum, plats för matsalsdel och soffdel. Stilfullt och välutrustat kök med bra förvaring och arbetsyta. Ypperlig förvaring i sovrum i form av platsbyggd förvaringsmöjlighet. Stilfull fastighet anno 1917 med vackert trapphus och hiss. För extern förvaring finns ett rymligt vindsförråd om ca 8 kvm.

Med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten, badmöjligheter och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Långholmens natur och badmöjligheter finns några minuters promenad bort. Hornstulls galleria erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje och flera busslinjer.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Varvsgatan 14, Såld i Södermalm - Hornstull, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad