Såld

Östermalm, Stockholm

Värtavägen 16, 5 tr

Slutpris: 18 500 000 kr

Värtavägen 16, 5 tr

Vacker lägenhet med högt läge och kungsbalkong belägen i fin 1920-talsfastighet.

Varmt välkomna till denna fina lägenhet med ypperligt läge på Östermalm/Nedre Gärdet. Bra hall som övergår i en möblerbar innerhall med tidsenliga attribut från byggåret. Vidare finns ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till lång härlig kungsbalkong, ytterligare ett sällskapsrum med öppen spis, tre bra sovrum som alla rymmer dubbelsäng samt mycket fräscht badrum och gäst-WC. Lägenheten har genomgående vitoljade parkett- och trägolv.

Här bor ni i lugna kvarter med närhet till Karlaplan med sitt stora utbud av butiker och allmän service. I området finns även fina grönområden som Tessinparken och vill ni ta en längre promenad finns Sportgärdet som leder er ut på Djurgården. Kommunikationerna i området är ypperliga med flertalet bussar som tar er in till citykärnan och T-banans röda linje som tar er både söderut och norrut i Stockholm.

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad