Till salu

Nacka Forum, Nacka

Värmdövägen 177

Nästa visning
calendar icon söndag 3 mars 13:00 - 13:45
3 995 000 kr
area icon Yta
  • 59 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 789 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2021-2022
Värmdövägen 177

Lyxig 2:a i populära Stadsporten!

Lyxig 2:a i populära Stadsporten!
Välkomna till denna elegant utformade tvåa i eftertraktade Stadsporten, ett nytt bostadsprojekt intill Nacka Forum. Lägenheten erbjuder en konsekvent hög standard med exklusiva materialval och generöst med naturligt ljus genom flera stora fönster. Det finns möjlighet till lediga garageplatser i byggnaden.

Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet gör det enkelt att inreda med en bekväm soffgrupp och ett stort matbord. Här finns ett härligt ljusinsläpp från rummets dubbla franska balkonger. Köket är komplett med all nödvändig utrustning såsom integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, fläkt, induktionshäll och kombiugn och har gott om arbetsyta samt generös förvaring i skåp både över och under diskbänken.

Badrummet håller en hög standard med en lyxig hotellkänsla. Här finns handfat med kommod, toalett, spegel med bakomliggande belysning, integrerad kombinerad tvätt och torkmaskin med praktisk arbetsbänk ovan samt överskåp. En kombinerad tvättmaskin och torktumlare är elegant dold bakom luckor som matchar övriga skåp.

Sovrummet rymmer en generös säng och är försedd med platsbyggda garderober. Lägenhetens möblerbara balkong ligger mot den trevliga innergården.

Den rymliga hallen bakom säkerhetsdörren erbjuder gott om förvaring och plats för avhängning av kläder.

Bostaden har genomgående hög standard med vattenburen golvvärme under den vackra enstavsparketten, djupa fönsternischer, digitalt lås och bekvämligheter som direktaccess till garaget, samt ett externt förråd på plan -1.

Området är mycket populärt tack vare sitt centrala läge med närhet till allt; här finns bussar dygnet runt och snart även en T-banestation. Båtpendling till city blir även enkel med SL pendelbåt till Nybroviken, Djurgården och Lidingö.

Nacka Forum erbjuder ett stort utbud av affärer, restauranger, apotek, bibliotek och Systembolag. På några minuters promenad är man i det vackra naturreservatet i Nyckelviken och man har även vackra promenadvägar runt Järla Sjö.

Visningar

Välkommen på öppen visning! söndag 3 mars, 13:00 - 13:45
Välkommen på öppen visning! måndag 4 mars, 17:30 - 18:00
Ansvarig mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Värmdövägen 177, Till salu i Nacka Forum, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad