Såld

Saltsjö-Duvnäs, Nacka

Vargungevägen 6

Slutpris: 14 550 000 kr

Vargungevägen 6

VÄLSKÖTT VILLA PÅ MYSIG GATA!

Lev ut era drömmar och bo nära havet, sjön, Erstaviks naturreservat, Långsjöns naturreservat och mindre än en mil till Stockholm City. Mysig gata med mycket grönt och väldigt lite trafik. Här bor ni riktigt centralt med skola, idrott, affärer, restauranger och kommunikationer precis runt hörnet.

Väl underhållen villa med alla bekvämligheter. Nuvarande ägare är endast andra ägaren, så här finns många fina originaldetaljer kvar. Alla stavparkettgolv är i välbevarat original (nylagt i köket). Golven adderar verkligen något extra till huset då de är otroligt vackra. Fönsterbänkar i marmor och vackra traditionella element. Stilren öppen spis som ger bra värme och mycket mys.

Flertalet bra sittplatser utomhus. Från övre plan nås den stora balkongen med gott om plats för möblemang och grill. På nedre plan finns två utgångar till den stora altanen och här finns ett fint spabad som nyttjas flitigt. Perfekt lösning med dusch och bastu i direkt anslutning till badet. På både balkong och altan är det sol mer eller mindre hela dagen och kvällen.

Sedan nuvarande ägare flyttade in 2005 har i princip allt uppdaterats, men med försiktig hand och fokus på att bevara den strama och eleganta stil som huset hade när det byggdes 1947. Se omfattande renoveringsbeskrivning.

Huset erbjuder utmärkta sällskapsytor med stort öppet kök, matsal och vardagsrum. Här är det enkelt att bjuda in till fest och middag för många. Tre bra sovrum, två badrum och ett extra allrum/sovrum gör att alla får plats. Rummen är väl tilltagna och hela huset känns väldigt rymligt.

Tomten är större än de flesta i området och erbjuder stor gräsmatta för spel och lek. Stora plana ytor, vilket är ovanligt i Saltsjö-Duvnäs. Här finns också gott om plats för grönsaksodlingar och blomrabatter. Här finns flera fruktträd, som äpple, plommon och körsbär.

Har ni båt, så finns det bra och smidig yta för att förvara den hemma på vintern. Nuvarande ägare har båtplats i Duvnäsviken, vilket är några minuters promenad bort. Så gillar ni båtliv så är Saltsjö-Duvnäs rätt för er.

Kör ni elbil så finns redan en elbilsladdare från Garo installerad. Det finns även en Husqvarna robotgräsklippare installerad, så här är gräsmattan alltid välklippt.

Fastigheten ligger med ett mycket centralt läge i området. Endast ca 800 meter till Duvnäsviken, med båtplatser, 700 meter till tågstationen och 700 meter till Ektorp Centrum. Långsjön ligger några minuter bort. Fantastisk sjö med varma bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Här finns ett utegym och Saltsjö-Duvnäs tennisklubb har sin hall här. Längre bort i området finns också tennisbanor som nyttjas flitigt på sommaren.

Söker ni en välskött villa med närhet till allt, sluta leta och flytta till Vargungevägen i Saltsjö-Duvnäs, här kommer ni att trivas! Välkomna på visning!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vargungevägen 6, Såld i Saltsjö-Duvnäs, Nacka Planlösning från Vargungevägen 6, Såld i Saltsjö-Duvnäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad