Såld

Rosendal, Uppsala

Vårdsätravägen 3F

Slutpris: 1 975 000 kr

Vårdsätravägen 3F

Unik loftlägenhet med generös takhöjd, 35 kvm samt 16 kvm loft & balkong i soligt läge!

Optimalt planerad etta med stort loft med bra takhöjd, samt balkong i soligt läge! Hiss från markplan/garageplan.

Den kvadratsmarta planlösning som fördelar sig på sovloft med bra takhöjd (strax under 1,9 m), vardagsrum och kök i öppen planlösning med påkostat kök från HTH och vitvaror från Smeg. Från vardagsrummet når man bostadens balkong som ligger i ett mycket bra solläge. Badrummet erbjuder carraramarmor, ljust kakel på väggarna samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Smeg. Här finns även en påkostad dusch med vattenfallsfunktion, detta i kombination med spotlights i tak ger badrummet en exklusiv känsla. En trappa upp finner man bostadens generösa loft på ca 16 kvm som med fördel kan användas som sovrum.

Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vårdsätravägen 3F, Såld i Rosendal, Uppsala Planlösning från Vårdsätravägen 3F, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad