Kommande bostad

Rosendal, Uppsala

Vårdsätravägen 3 F

  • price tag icon 2 202 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 35 m2 boarea
  • 16 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 202 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Vårdsätravägen 3 F

Unik lägenhet med ståhöjd på sovloft om 16 kvm!

Här ges tillfälle att förvärva en mycket lyxig lägenhet näst högst upp. Med en takhöjd om ca 4 meter i vardagsrum och kök samt ca 1.90 meter på sovloftet ger det känslan av två rum och kök samt en otrolig rymd! Hela lägenheten genomsyras av exklusivitet och erbjuder genomgående vitpigmenterat ekgolv, vitt hth-kök med vitvaror från smeg, badrum med läcker carraramarmor och kombinerad tvätt/torkmaskin, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp, balkong om ca 8 kvm, och sist men inte minst ett sovloft med ca185 cm takhöjd vilket gör att loftet nyttjas som ett riktigt sovrum!

Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen.

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Vårdsätravägen 3 F, Snart till salu i Rosendal, Uppsala Planlösning från Vårdsätravägen 3 F, Snart till salu i Rosendal, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad