Såld

Rosendal, Uppsala

Vårdsätravägen 3 B

Slutpris: 2 000 000 kr

Vårdsätravägen 3 B

Unik loftlägenhet med generös takhöjd, 29 kvm samt 10 kvm loft & balkong mot innergård!

Välkomna till en optimalt planerad etta som rymmer allt man behöver och ligger i ett mycket bra läge i byggnaden belägen på våning fyra av fem med hiss från markplan/garageplan. Tack vare det höga läget bor man ostört och med eftermiddag och kvällssol på den stora balkongen.

Den kvadratsmarta planlösning som fördelar sig på sovloft med bra takhöjd (strax under 1,9 m), vardagsrum och kök i öppen planlösning med påkostat kök från HTH och vitvaror från Smeg. Från vardagsrummet når man bostadens balkong som ligger mot föreningens innergården och är på cirka 7 kvm och ligger i mycket bra solläge. Badrummet erbjuder carraramarmor, ljust kakel på väggarna samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Smeg. Här finns även en påkostad dusch med vattenfallsfunktion, detta i kombination med spotlights i tak ger badrummet en exklusiv känsla. En trappa upp finner man bostadens generösa loft på 10 kvm som med fördel kan användas som sovrum.

I husets hjärta ligger den gemensamma Hobby Lobbyn, vilket är precis vad det låter som, en självklar mötesplats för de boende med utrymme för dina specialintressen. Behöver du en paus kan du kliva ut till den mysiga innergården som binder samman husen. För dig som har gröna fingrar och vill ha en rogivande plats för dina växtprojekt finns här arbetsbord och odlingslådor. I huset finns även flera bekvämligheter som underlättar vardagen: Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad