Såld

Rosendal, Uppsala

Vårdsätravägen 3 B

Slutpris: 1 825 000 kr

Vårdsätravägen 3 B

Unik loftlägenhet med generös takhöjd, 29 kvm samt 10 kvm loft & balkong mot innergård!

Välkommen till denna kvadratsmarta lägenhet i populära Rosendal med påkostade materialval! Här bor du med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en social och luftig känsla tack vare takhöjden om ca 4 meter! Från vardagsrummet når du balkongen om ca 6 kvm som ligger in mot föreningens innergård. Köket från HTH har ljusa, släta luckor och ger ett stilrent intryck samt plats för matgrupp. Badrummet erbjuder golv i carraramarmor, ljust kakel på väggarna samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En trappa upp hittar du bostadens generösa loft om ca 10 kvm som med fördel kan användas som sovrum.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA-butik med bra öppettider samt även USIF-arena med gym, padel och tennisbanor.

Missa inte denna lägenhet! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vårdsätravägen 3 B, Såld i Rosendal, Uppsala Planlösning från Vårdsätravägen 3 B, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad