Såld

Tunabackar, Uppsala

Väpnargatan 11C

Slutpris: 2 250 000 kr

Väpnargatan 11C

Mycket fin lägenhet på första våningen i omtyckt område

Välkommen till denna fina och välplanerade genomgångslägenhet på Väpnargatan 11C. Lägenheten är belägen på första våningsplanet och erbjuder ett fritt och ljust läge, vilket skapar en trivsam atmosfär. Den rymliga balkongen vetter mot den trevliga gården och har ett optimalt solläge i sydväst, vilket ger möjlighet till soliga stunder och avkoppling.

Köket är en pärla med sina välbevarade originaldetaljer, där vita skåpsluckor och den praktiska rostfria diskbänken skapar en stilfull och funktionell arbetsplats. Det stora och lättmöblerade vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats för sociala stunder, medan de två generösa sovrummen erbjuder bekväm vardagslyx med gott om förvaringsutrymme.

För den extra förvaringen finns ett källarförråd och ett matkällarförråd som tillhör lägenheten, vilket gör det enkelt att hålla ordning och organisera ditt boende.

Denna bostad är en del av en välskött fastighet som genomgick en omfattande stamrenovering år 2007, vilket bidrar till långsiktig trygghet och kvalitet. Föreningen erbjuder även möjlighet till parkering med el-plint och garage. Dessutom har medlemmarna tillgång till flera gemensamhetsutrymmen, såsom sex tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum och motionsrum/träningslokal. Säkerhetsdörrar installerades i hela föreningen år 2016 för ökad trygghet.

Detta boende ger dig inte bara en trivsam och bekväm vardag utan erbjuder också närhet till naturen med motionsspår i Röbo, bad och aktiviteter på Fyrishov samt allt bekvämt nära Torbjörnstorg. Med snabb och smidig access till city, antingen genom en kort cykeltur eller genom de utmärkta bussförbindelserna, får du en idealisk kombination av stadsliv och naturnära boende. Missa inte chansen att kalla detta hem!

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Väpnargatan 11C, Såld i Tunabackar, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad