Såld

Ekeby, Uppsala

Vänortsgatan 56

Slutpris: 2 480 000 kr

Vänortsgatan 56

Välkommen till en hörntvåa på Vänortsgatan 56 med egen ingång. Naturskön bruksmiljö belägen vid Hågadalens ingång. Här erbjuds en unik kombination av friluftsmiljö och närhet till mycket bra service och kommunikationer.

Lägenheten har ett ypperligt gavelläge med mysig balkong med härligt solläge. Välkomnande entré med klädkammare, trivsamt kök med stor matplats och öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet, rymligt sovrum med förvaring samt helkaklat badrum med fönster och tvättpelare. Till lägenheten hör även två separata förråd, ett precis utanför entrédörren och det andra större förrådet nedanför entrétrappan.

Lägenheten ligger inbäddat i fina grönområden i direkt anslutning till Hågadalen. Stilen är hämtad från det närliggande Ekeby bruk med en unik bykänsla och området erbjuder ett lugnt och lummigt boende med city på bekvämt cykel- och promenadavstånd. För motionären finns många vackra promenadstråk runt omkring samt även Friskis och Svettis endast ett stenkast bort. Mycket barnvänligt läge med bilfri gård och tillgång till grönskande innergård med gräsytor, lekplats, trädgårdsmöbler och fruktträd.

Föreningen har en egen hemsida https://brfekebydalen.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vänortsgatan 56, Såld i Ekeby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad