Såld

Näs-Focksta, Uppsala

Vångdalskroken 1 A

Slutpris: 4 232 500 kr

Vångdalskroken 1 A

Bo naturskönt endast 10 minuter från Uppsala! Modernt parhus med carport på gaveltomt.

Modernt parhus där arkitekt Thomas Sandell önskade att byggnationen skulle smälta in i den natursköna miljön med klassisk lantgårdsbebyggelse. Huset är i två plan med merparten av sällskapsytorna placerade i entréplan. Här finner ni kök och vardagsrum i öppen, social lösning som ger goda variationsmöjligheter vad gäller möblering och sedan stora fönsterpartier med utgång till altandäck som låter rummet bada i ljus. Köksinredningen är från Intoto med vitvaror från Electrolux. I entréplan finns även gästrum/arbetsrum, hall med förvaring, helkaklat våtutrymme med dusch/wc och groventré med tvättutrustning. På övre plan finns allrum med takfönster som ger effektfullt ljusinsläpp, tre rejäla sovrum, goda förvaringsmöjligheter i garderober och helkaklat våtutrymme med badkar, dusch samt wc. Samtliga persienner (även påkostade Luxaflex), rullgardiner ingår i köpet. Det finns en vind som kan nyttjas för förvaring och ett externt, isolerat förråd om ca 13 kvm.

Fin trädgårdstomt med stort altandäck som rymmer stort möblemang, vind- och väderstyrda markiser, prydlig gräsmatta, dekorativa rabatter som byter skepnad med årstiderna och omgivande häck i vintergrön liguster. Grusad uppfart med carport och plats för flertalet bilar.

Brf Näs Focksta i Uppsala är en gemytlig förening som innefattar sex parhus inredda med tolv lägenheter som byggdes år 2019. Det är både familjer med och utan barn som bor i husen. IP-Only öppen fiber är indraget i samtliga bostäder och man har precis installerat solceller för att sänka elkostnaderna. Områdets kärna är en bruksgata som är tänkt att ge en känsla av förtätning.

I Näs-Focksta har du enbart 10 minuters bilresa till centrala Uppsala, det finns även gott om allmänna kommunikationer längs väg 55. Närmsta förskola finns nästgårds och föredrar man kooperativ så finns det ett par minuter bort. Det är nära skolor, Stenhagens centrum med bl a populära mataffärer, restaurang, apotek, postombud och klädaffärer. Området har även en av Uppsalas bästa golfbanor utanför infarten till Näs Focksta, till golfbanan hör en restaurang med gott renommé dit Uppsalaborna bl a vallfärdar för julbord. Många i området tar sig gärna till Hammarskogen för svamp- och bärplockning eller besöker Ekoln för ett svalkande dopp sommartid eller för skridskoåkning vintertid.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vångdalskroken 1 A, Såld i Näs-Focksta, Uppsala Planlösning från Vångdalskroken 1 A, Såld i Näs-Focksta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad