Såld

Vasastan, Stockholm

Vanadisvägen 30

Slutpris: 11 260 000 kr

Vanadisvägen 30

Här presenteras en fantastisk våningsliknande lägenhet högt upp i fastighet anno 1913. På fjärde våningen i ett vackert nationalromantiskt hus ligger denna stora och eleganta lägenhet. I ett fantastiskt läge med närhet till allt du önskar inom kort promenadavstånd. Tre fungerande kakelugnar, en takhöjd på strax under 3.10m & balkong över trädtopparna och genomgående bra skick med detaljer från sekelskiftet.

-3 fungerande kakelugnar
-Generös takhöjd om ca 3.10 m
-Bostaden renoverades 2019-2020
-3 fungerande kakelugnar
-Sekelskiftescharm
-Bevarade originaldetaljer
-Fastighet anno 1913-1914
-I bästa läge på lugn gata
-Bra kommunikationer
-Rikt restaurang- och serviceutbud

Genomgående skvallras det om sekelskiftet med vackra fönsternischer, höga golvsocklar, vackra trägolv, tidstypiska fönster med djup nisch samt en generös takhöjd på ca 3.10 m samt 3 välbevarade och fungerande kakelugnar sätter verkligen prägeln på denna fantastiska lägenhet. Bostaden är i genomgående bra skick med renoverat och välplanerat kök med plats för större matgrupp. Två fönsterpartier för ett fantastiskt ljusinsläpp. Ett stort och välplanerat vardagsrum med en vacker kakelugn i fokus. Två stora sovrum där ett vätter mot Vanadisvägen och det andra mot den lugna innergården med balkong. Båda sovrummen har fungerande kakelugnar och god plats för förvaringsmöjligheter och dubbelsäng.

Som en del av Brf Torfyran bor du i ett elegant hus som uppfördes 1913-1914. Huset ligger i hörnet där Vanadisvägen möter Västmannagatan och har ett trapphus från vardera gata, och även ett burspråk på vardera fasad. Hörnet är utformat som ett sex våningar högt torn. I Brf Torfyran finns 26 lägenheter och två lokaler. Här finns en mysig gemensam innergård med grillmöjligheter. Från och med 01-2022 planeras en hyreshöjning om 10% för kommande underhåll då bland annat trapphus, innergård skall renoveras. Föreningen har en väldigt bra hemsida; https://brf.torfyran.se/ där ni kan läsa mer.

Lägenhetens centrala läge med promenadavstånd till Odenplan erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, pendeltåg och innerstadsbussar. Området är levande med närhet till grönområden såsom Humlegården, Vasaparken, Hagaparken och Vanadislunden. Rikt restaurangutbud med bland annat krogar såsom Balzac och Tennstopet i direkt närhet.

-En personlig favorit i området är den korta promenaden till klassiska Tennstopet och avnjuta en härlig middag i goda vänners lag.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vanadisvägen 30, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close