Såld

Gottsunda, Uppsala

Valthornsvägen 58 A

Slutpris: 1 795 000 kr

Valthornsvägen 58 A

Följ solen från två uteplatser i olika väderstreck!

Välkomna till Valthornsvägen och denna trivsamma trea med två stora uteplats i två olika väderstreck. Ena uteplatsen är delvis mot vänd mot grönområde och med sol under större delen av dagen och eftermiddag/kvällen. Den andra uteplatsen har morgonsol och ligger vid entrén till bostaden. Utmärkt läge i föreningen med utsikt mot grönområde samt nära till tvättstuga och parkeringsplats/garage. Här får du känslan av att bo i radhus med egen entré från markplan och två uteplatser. Till lägenheten hör ett förråd, smidigt beläget inne i trapphuset. Bredband ingår i avgiften. Mycket goda parkeringsmöjligheter och till en låg kostnad!

Planlösningen fördelar sig på stort kök med ordentlig matplats framför fönster, vardagsrum, två sovrum varav ena med flertalet garderober, klädkammare, badrum med både dusch och badkar samt hall med plats för avhägning av kläder och skor. Från vardagsrummet når man uteplatsen med eftermiddagssol och som rymmer såväl loungemöbler som matgrupp och planteringar. Uteplatsen med morgonsol nås vid entrén och även den rymmer större möblemang.

Bostaden ligger som i en oas i Gottsunda. Väldigt barnvänligt med bra lekplatser i närområdet samt de stora grönområdena utanför. Omtyckt och trivsam förening med många gemensamma utrymmen för sina medlemmar såsom fyra tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd, samlingslokal, bastu, solarium, motionsrum, hobbyrum och övernattningsrum. I absoluta närheten finns Gottsunda Centrum med all tänkbar service såsom mataffärer och butiker inom daglighandel, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, simhall, tennishall, skola från förskoleklass till högstadiet och även förskola. Busshållplats knappt 100 meter från bostaden. Närhet till Ultuna och SLU. Varmt välkommen på visning!

Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Valthornsvägen 58 A, Såld i Gottsunda, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad