Till salu
Budgivning pågår

Gottsunda, Uppsala

Valthornsvägen 2

1 295 000 kr
area icon Yta
  • 64 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 102 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1975/ 76
Valthornsvägen 2

Mycket fin renoverad gaveltvåa!

Mycket fin gaveltvåa där alla ytskikt, kök och badrum är renoverat 2021 samt 2022. Vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till härlig balkong, kök med matplats, badrum med fönster, välkomnande hall samt sovrum med klädkammare. Till lägenheten hör ett källarförråd som ligger bekvämt i samma hus som lägenheten. Här finns hiss som går hela vägen ner till cykelförråd i källaren.

HSB 56 Fiolbacken är en välskött förening där bostadsrättsföreningen installerat bergvärme. I övrigt har föreningen två stycken uthyrningsrum, samlingslokal, motionsrum, bastu, bordtennisrum, snickarrum och mycket mer. Det finns även 12 gästparkeringar. Föreningen anordnar också årliga fester och olika aktiviteter under året. I månadsavgifter ingår, värme, vatten, kabel-TV (grundutbudet), Internet via Tele2 och tvättstuga.

På Valthornsvägen 2 bor du nära Gottsunda Centrum där det finns alla bekvämligheter såsom mataffärer och butiker inom daglighandel, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, simhall, tennishall, skola från förskoleklass till högstadiet och även förskola. Närhet till Ultuna och SLU.

Välkommen hem!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Filippa Lenander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Valthornsvägen 2, Till salu i Gottsunda, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad