Såld

Midsommarkransen, Stockholm

Valsbergs Gränd 7

Slutpris: 3 700 000 kr

Valsbergs Gränd 7

Välplanerad och fin funkis - nyrenoverat bistrokök - radhuskänsla - stabil och trivsam förening!

Bo med radhuskänsla i denna fina och hemtrevliga funkislägenhet i två välplanerade plan i eftertraktade småstadsidyllen Midsommarkransen! Här får varje kvadratmeter sin fulla rätt disponerat på en rofylld våning med sovrum och den andra socialt utformad med perfekta förutsättningar för att bjuda hem många och stormtrivas. Lägenhetens gavelläge i huset bidrar till fint ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck och på entréplanet ligger ett fint trägolv som sätter karaktär på bostaden. Den välkomnande hallen erbjuder gott om plats för avhängning av ytterkläder och övrigt önskat möblemang, och intill finns en gäst wc. Vidare nås det inbjudande vardagsrummet som tack vare sin öppna planlösning mot köket gör det enkelt att bjuda hem många - här kan du laga mat och samtidigt hålla dina förväntansfulla gäster sällskap. I kombination med den generösa vinkylen finns här alla förutsättningar för en lyckad bjudning. Det nyrenoverade köket med bistrokänsla är fullt utrustat, har ljusa överskåp och underskåp i rostfritt, fina mässingdetaljer samt all övrig komfortabel maskinell utrustning man önskar. Från vardagsrummet och hallen via trappan nås det nedre planet med ett väl tilltaget sovrum som förutom dubbelsäng med tillhörande sängbord även inrymmer en arbetsplats om så önskas. Här finns också ett ljust, helkaklat badrum utrustat med duschhörna. Intill finns en generös walk in closet som inrymmer mycket och för dig som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till ett källarförråd i föreningen. Utanför entrén tar du dig enkelt ut till föreningens grönskande gård som är utrustat trädäck och grill och blir som ett extra rum för samvaro sommartid. Tillåt er att njuta av ett fint och stilfullt hem med alla förutsättningar för att trivas och må.

BRF Hundrovan 2 är en äkta bostadsrättsförening i Midsommarkransen, Stockholm som äger 1 fastighet med 12 bostadsrättslägenheter på adressen Valsbergs gränd 7. I föreningen finns även 1 hyreslägenheter om 31 m². I månadsavgiften ingår vatten, värme, TV och bredband. Föreningen har utöver en grönskande trädgård runt huset en gemensam uteplats, ett trädäck med bord, stolar och grill. I källaren finns ett cykelrum, en snickarbänk, förråd och en tvättstuga med två maskiner, en torktumlare och ett torkskåp.

Söder om söder ligger eftertraktade Midsommarkransen som bjuder på mysiga kvarter med härlig småstadskänsla. Området har flera tilltalande byggnader arkitektoniskt och visar upp de flesta av de senaste 100 årens byggnadsstilar med inslag av jugend, nationalromantik och funkis. I närområdet finns populära Svandammsparken och en längre promenad bort ligger eftertraktade Vinterviken med bad, båtliv, kolonilotter, caféer och Markus Aujalays restaurang Winterviken. Intill växer området Telefonplan med nya bostäder, nya mötesplatser såsom parker, torg och restauranger. När behovet av innerstadsliv finns är det endast en kort resa bort. Här finns goda kommunikationsmöjligheter med närmsta tunnelbanestation någon minuts gångavstånd bort med ca 4 minuters restid till Hornstull och Centralen på 12 minuter. Tvärbanan stannar i Liljeholmen och därifrån tar det endast 3 minuter med tunnelbanan till Telefonplan.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Valsbergs Gränd 7, Såld i Midsommarkransen, Stockholm Planlösning från Valsbergs Gränd 7, Såld i Midsommarkransen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad